siden er under opdatering

The website is being updated

Tømrer udfører alt inden for tømrerarbejde

​Bag De Præcise Håndværkere står Henrik Højberg og Claus Mindegaard.

Vi og vores medarbejdere sætter en ære i at overholde aftaler og deadlines samt i at levere vedludført håndværk af høj kvalitet. Derfor har vi som tømrer valgt navnet De Præcise Håndværkere.

Tømrermester med over 30 års erfaring​

Tilsammen har vi som tømrer mere end 30 års erfaring, så uanset om du skal have udskiftet vinduer, lagt nyt tag, løst en maleropgave, støbt et nyt gulv, fjernet og saneret for skimmelsvamp eller om du har brug for et bud på en totalentreprise, har vi prøvet det før.

De Præcise Håndværkere løser som tømrermester opgaver for både private, virksomheder og boligselskaber i hele området omkring fra Roskilde, Ringsted og Køge.

Hvad koster en tømrer?

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte din tømrer i Haarlev for at indhente et godt tilbud og for en mere specifik pris på din tømreropgave. Ring til dit lokale tømrerfirma på telefon 31 25 68 31.

Tagrenovering

Mange års erfaring med
​forskellige former for tagarbejde.

Asbest

Asbestsanering for både
​private og kommuner.

Døre og Vinduer

​Vi leverer tilpassede løsninger 

til hvert projekt.

​​

Maler

Vi udfører malerarbejde i høj kvalitet -  både ude og inde.

Mangler du en tømrer i Roskilde, Ringsted, Køge eller resten af Sjælland, så ringer du blot på telefon 3125 6831

​Som erfarne tømrer er vi naturligvis medlemmer af Dansk Byggeri og vores arbejde dermed dækket af Byg Garanti. Du kan læse mere om fordelene ved at vælge en håndværker med Byg Garanti her.​

​​De Præcise Håndværkere er uddannet som energivejledere. En energivejleder er en håndværker, som ud over at kunne udføre sit eget byggetekniske område, er i stand til at give en vurdering af bygningen som helhed: Hvor skal der sættes ind for at spare på energien? Klik her og læs mere om, hvordan du kan spare penge og samtidig skåne miljøet.