​Montering af vinduer og døre tilbydes

Nye døre eller vinduer giver bedre isolering og dermed en lavere varmeregning. Desuden giver udskiftning af vinduer og døre et frisk pust til din bolig, både indendørs og udendørs. Vi leverer specialløsninger af vinduer og døre og har stor erfaring med at rådgive ud fra både økonomi, praktik og arkitektur.

Hurtig levering og montering af døre og vinduer

Gennem vores faste samarbejde med en række udvalgte og pålidelige leverandører kan vi tilbyde hurtig levering og montering af vinduer og døre. Vi har desuden specialiseret os i udskiftning og montering af ovenlysvinduer. Har du derfor en døråbning eller et vinduesparti med specielle krav til mål, materiale, funktionalitet eller andet, så lad os give dig et konkret bud på en løsning.

Hvad koster nye døre og vinduer?

Bor du i området omkring Køge, Ringsted og Roskilde, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer. Vi løser dog tømrerarbejde på hele Sjælland, så bor du ikke i ovenstående område, så kontakt os gerne alligevel.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer, så kontakt tømrermester Claus Mindegaard på mobil 3125 6831 eller på claus@deph.dk.