📱 Ring til os på: 31 25 68 31    |  ✉ Send mail til: kontakt@depraecisehaandvaerkere.dk​​

​udskiftning af vinduer tilbydes

Nye døre eller vinduer giver bedre isolering og dermed en lavere varmeregning. Desuden giver udskiftning af vinduer og døre et frisk pust til din bolig, både indendørs og udendørs. Vi laver gerne specialløsninger af vinduer og døre og har stor erfaring med at rådgive ud fra både økonomi, praktik og arkitektur.

Hurtig levering og montering af døre og vinduer

Gennem vores faste samarbejde med en række udvalgte og pålidelige leverandører kan vi tilbyde hurtig levering og udskiftning af vinduer og døre. Vi har desuden specialiseret os i udskiftning og montering af ovenlysvinduer. Har du derfor en døråbning eller et vinduesparti med specielle krav til mål, materiale, funktionalitet eller andet, så lad os give dig et konkret bud på en løsning.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer

Bor du i området omkring Køge, Ringsted og Roskilde, så giver vi gerne et gratis uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer. Vi løser dog opgaver på hele Sjælland, så bor du ikke i ovenstående område, så kontakt os gerne alligevel.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på udskiftninaf af vinduer, så kontakt tømrermester Claus Mindegaard på mobil 3125 6831 eller på claus@deph.dk.

​Højberg & Mindegaard // Lerskovvej 1B // 4652 Haarlev // Telefon: 31 25 68 31

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook