📱 Ring til os pĂĽ: 31 25 68 31    |  âœ‰ Send mail til: Claus@deph.dk

IBF Dobbelt-S

- ĂĽrtiers meste kendte betontagstensprofil.

IBF Dobbelt-S er kendetegnet ved den lave bølgeprofil, som giver det fÌrdige tag et roligt og afdÌmpet udseende. IBF tagsten er fremstillet i gennemfarvet beton, som pü oversiden er behandlet med et acrylatmateriale, som udover at give en smuk farve tillige modvirker kalkudfÌldninger samt mos og algedannelser.
 
Stensikker kvalitet

IBF tagsten fremstilles ved valse- og form-presning i en fuldautomatisk produktionsproces. Produktionen er omfattet af en løbende kvalitets-kontrol, dels af IBF’s eget laboratorium samt Betonvarekontrollen BVK.

IBF tagsten har dobbelt fals pü langsiden og tÌtningsforhøjning pü tvÌrs.
 
OplĂŚgning

IBF tagsten er konstrueret til oplÌgning pü undertag eller til understrygning. Ved undertag anbefales min. 15° grader taghÌldning og ved understrygning min. 20° taghÌldning.
 
Tilbehør

Til IBF tagsten hører et komplet leveringsprogram i tilbehørs-produkter der gør, at man für en smuk fÌrdig tagløsning.

 
Om IBF

IBF er et familieejet firma, som siden 1960 har produceret et bredt program indenfor betonprodukter – rør – brøndgods – fliser samt belægningssten. Siden 1973 har IBF produceret betontagsten til det danske marked, hvor man startede med Dobbelt-S og efterfølgende i 1980 med Vingesten.

Produktionen blev i starten af 90’erne fulgt op af Vinge Økonomi og senere Vinge Økonomi "Plus". IBF fremstår således i dag som en af Danmarks førende producenter af betonprodukter med 24 afdelinger i Danmark og fire i Polen.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: IBF

​Højberg & Mindegaard // Lerskovvej 1B // 4652 Haarlev // Telefon: 31 25 68 31

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 5 anmeldelser på Facebook